NEM TUDOD MIT FŐZZ?

Egyedülálló módszertanra épülő Online Főzőtanfolyam, ami megtanítja neked hogy főzz és mit főzz! Minden nap! 

Gyakran állsz a hűtő előtt és teszed fel magadnak a kérdést: mi legyen már megint a vacsora? Majd végre kitalálod, de nincs otthon valamilyen alapanyag. Esetleg elrontod a kikeresett receptet és nem vagy elégedett? 

VÁLTOZTASS!

A tanfolyamon megtanítok neked mindent! A saját konyhádban tanulhatsz, amikor épp ráérsz! 

kicsi-0079
kicsi-8406

Nem kell évekig bogarásznod az internetet a tökéletes receptet keresve, nem kell vagyonokat költened főzőiskolákra, hogy megtanuld a nélkülözhetetlen technológiákat és összefüggéseket.

Hamarosan Te is bátran, büszkén és önbizalommal alkothatsz a konyhádban. Tudni fogod mit főzz!

MIÉRT HASZNOS NEKED AZ ALAP FŐZŐTANFOLYAM?

A tanfolyam elvégzése számos előnnyel és haszonnal jár, amennyiben a feladatok és a leckék elvégzésre kerülnek. A modulokat úgy építettem fel, hogy a gyakorlati példák, tippek, praktikák és a házi feladatok mind a hatékony tanulást és a rutin kialakítását támogassák. Ezzel lefektetjük a konyhai alapokat és nagyobb önbizalommal, sikerélményekkel vághatsz bele a mindennapi főzésekbe. 

BÁTORSÁGOT ÉS ÖNMBIZALMAT SZERZEL

a mindennapi főzéshez , motivációt a fejlődéshez

INSPIRÁLÓ KÖZÖSSÉGHEZ TARTOZHATSZ

VIP Facebook csoport a hatékony gyakorlásért

FELTEHETED A KÉRDÉSEIDET

a Facebook csoportban a tanfolyam teljes ideje alatt

MEGVALÓSÍTHATOD AZ ÁLMAIDAT

a konyhában, büszke lehetsz magadra

MIT KAPSZ A TANFOLYAMI ANYAGBAN?

 • Hiteles, logikusan összeállított, gyorsan használható tananyagot
 • A tananyag elvégzésével azonnal, bármely háztartásban használható tudást 
 • 7 modult, modulonként átlagosan 5 leckével  (közel 250 oldalnyi anyag) - a tematika lentebb megtalálható
 • Zárt tanulói felületet, ahova jelszóval és felhasználói névvel tudsz belépni 
 • A felhasználói felülethez való korlátlan hozzáférést 
 • Oktatói segítséget, kérdezési lehetőséget
 • Konyhai összefüggéseket, melyek ismeretében a főzés egyértelművé válik (megtanulod, hogy mit miért csinálsz, minek milyen hatása van)
 • Modulonként átlagosan 3-5 alapreceptet, mely számtalan módon elkészíthető, így az elkészíthető receptek száma akár több száz is lehet
 • Egyedülálló szemléletmódot és módszertant, mely segítségével egyénre szabhatod a főzési stílusodat

NEKED VALÓ EZ A TANFOLYAM, HA:

 • nincs ötleted, nehezedre esik kitalálni, mit főzz 
 • szeretnél változatosan, gyorsan, egyszerű, de finom ételeket főzni
 • szeretnél abból főzni, amit éppen találsz otthon, lehetőleg szezonálisan
 • időhiánnyal küzdesz, nem találod meg a főzésre a helyet a naptárban
 • sokszor nincs motivációd a főzéshez
 • úgy érzed hiányoznak a főzéshez szükséges alapjaid
 • új technikákat, alapanyagokat ismernél meg
 • tippekre, praktikákra vágysz, amelyek megkönnyítik az életed a konyhában
 • érdekel, hogyan tudod a maximális ízeket kihozni az ételekből
 • szeretnéd fejleszteni az ízlésedet és harmonikus ételeket készíteni
 • csökkenteni szeretnéd a kidobott ételek, alapanyagok mennyiségét
 • szeretnél spontán főzni  (a Jamie Oliver féle lazaság nem kiváltság, hanem tanulható)
 • örülnél, ha a főzés élmény lenne, nem kényszer
 • szívesen tartoznál egy egymást támogató közeghez, ahol napi szinten inspirálódhatsz a többiektől

MIBEN LESZEL TÖBB A TANFOLYAM UTÁN? 

ÉLETMÓD

KREATÍV SZEMLÉLETMÓD A FŐZÉSBEN

A tanfolyam segítségével megismerheted a főzés kreatív, színes oldalát. A módszertanban szereplő házi feladatok elvégzésével rutinná alakíthatod a főzést. Segíthet a jobb időbeosztásban és egy olyan új életmód kialakításában, amiben a főzés központi szerepet játszik.  

ALAPANYAGOK, TECHNOLÓGIÁK

ALAPOK-, ÖSSZEFÜGGÉSEK ISMERETE

A tanfolyam megtanítja Neked azokat a konyhai alapismereteket és összefüggéseket, amelyek magabiztosságot adnak Neked a konyhában. Mindez pedig segíthet abban, hogy érzésből főzz, kreatívan, recept nélkül, olyan ételeket, amiket Te szeretsz. 

SOKSZÍNŰSÉG

ÍZEK, ILLATOK, ÉRZÉSEK, TEXTÚRÁK EGYENSÚLYA

Minden modulban nagy hangsúlyt fektetek az alapanyagok sokszínűségére és a szezonalitásra. Kreatív gyakorlatok segítségével megtanulhatod érezni az igazi ízeket, illatokat, megismered mi mivel passzol. Az ételek egy teljesen új, harmonikus arca kerül a tányérodra. 

AKIK MÁR TANULTAK TŐLEM

Évi

A 8 tanfolyami hét egy izgalmas utazás volt az ízek birodalmában. Bármikor újrakezdeném. Tartalmas és olvasmányos tudásanyag, hasznos tippek, praktikák,infók az egyes alapanyagok kémiájáról, szemléltető videók,tapasztalatcsere a többiekkel, kreatív házi feladatok és nem utolsó sorban gyönyörű, ihletet adó ételfotók. A tanfolyam hatására sokkal magabiztosabb lettem a konyhában és a boltok polcai előtt is. Egy olyan alaptudást kaptam, amit egy kis kreativitással megfűszerezve könnyedén ki tudom vívni a családom elismerését.Nem vitás, az ételek alkotásának rabja lettem. 

Kata

Kriszti fantasztikusan gazdag és inspiráló anyagot állított össze, amit jó szívvel ajánlok minden főzni tudónak és nem tudónak egyaránt. Ha belevágsz a tanfolyamba garantáltan nem fogsz unatkozni az elkövetkező két hónapban és mindig lesz ötleted, hogy mit főzz. Legfeljebb csak amiatt fáj majd a fejed, hogy időd is legyen mindent elkészíteni amihez csak kedvet kaptál.

Edina

Sokat fejlődtem az elmúlt hetek alatt, kaptam egy biztos alapot, aminek köszönhetően ma már sokkal magabiztosabban állok neki a főzések. Biztosan állíthatom, hogy a kurzus hatására szokássá válik a főzés, aminek minden percét élvezi az ember. Folyamatos visszajelzések és sikerélmények. Minden kérdésre választ kapsz és egy szuper közösség tagja leszel. Bármikor újra kezdeném a tanfolyamot! 🙂

Adrienn

Jól összeszedett hasznos anyag, tele könnyen kivitelezhető remek ötlettel. Az anyagok mennyisége jól emészthető, átlátható, lényegre törő.

Viki

Nagyon bő, igen részletes tanfolyam, ami nem csak az alapfogalmakkal ismertet meg, hanem rengeteg hasznos tanácsot, ötletet, konyhai furfangot tanít meg veled! Meleg szívvel ajánlom mindenkinek.

MIÉRT JÓ, HOGY ONLINE A TANFOLYAM?

Az online tanfolyami platform lehetővé teszi, hogy akkor tanulj, amikor tudsz és ott, ahol szeretnél. Valljuk be, ebben a rohanó világban ez egy hatalmas előny!

A tanfolyam 0-24-ben elérhető, a hét minden napján, így semmi nem korlátoz és senkihez nem kell alkalmazkodnod. 

A kérdéseidet bármikor felteheted nekem és az elvégzett feladatokat is saját ritmusod szerint tudod elvégezni, megosztani. 

Minden nap oda tudok figyelni Rád, nem csak egy adott személyes időpontban, még aznap válaszolok. 

A zárt Facebook csoport lehetőséget ad a kapcsolatépítésre, az egymástól történő tanulásra is. Napi szinten tudsz inspirálódni. 

A tanfolyam nem csak számítógépen, hanem mobilon és táblagépen is elérhető, így teljes szabadságot kapsz abban, milyen eszközön, hol és mikor szeretnél tanulni. 

PÁR GONDOLAT RÓLAM...

_MG_8078

"ha a kreativitást ötvözzük a megfelelő tudással, akkor nincs az az étel, amit ne lehetne elkészíteni."

Célom, hogy minél több emberrel megszerettessem a főzést és megmutassam, hogy élvezettel, szenvedéllyel is lehet egyszerű, de nagyszerű ételeket készíteni

Közel 15 éve vezetek saját háztartást, 2009 óta pedig folyamatosan mélyítem a tudásom a gasztronómia területén.

Neves séfek konyháiban jártam és a legjobb nemzetközi szakkönyvekből tanultam meg a főzés praktikáit, technikáit és ültettem bele a mindennapi főzésekbe.

A tanfolyam módszertanát és anyagait sok évnyi tapasztalat alapján alkottam meg.

Több, mint 6 éve fejlesztek recepteket. Dolgoztam többek között a Dining Guide-nak, a Kiskegyed Konyhájának, a Blikk Konyhájának, számos egyéb nyomtatott és online magazinban jelentek meg gasztronómiai cikkeim, receptjeim az elmúlt 8 évben. Szerepeltem a TV Paprika műsorában is. Jelenleg A Mi Otthonunk magazinban, a Nők Lapjában, a Desszert magazinban és a Nők Lapja Konyhájában vagyok megtalálható.

8 éve blogolok és az eltelt idő alatt sikerült megismernem az igényeket, problémákat, nehézségeket. Legtöbbel magam is szembesültem az életem során, így saját tapasztalatból merítkezek.

"A boldogság a konyhában van! " - ezt írta Paul Bocuse a gasztronómiai szakkönyvébe, amikor dedikálta nekem.

A konyha az élet színtere, itt zajlanak az események, itt érzed az illatokat, látod a természet adta alapanyagokat. Az én célom, hogy élvezd az itt töltött időt, mi több, imádd! 

MIT TANULSZ MEG A TANFOLYAMON?

A tanfolyam 7 modulból áll és egy-egy adott témát, ételtípust, technológiát dolgoz fel rendhagyó módon, nem a hagyományos megközelítésben. E

Minden modulban több (3-5) lecke van, amelyekhez gyakorlati kreatív feladatok kapcsolódnak, némelyiknél letölthető anyagokkal. Ezek célja, hogy segítsék a tanultak mindennapokba történő átültetését. Úgy alakítottam ki a tanfolyamot, hogy a főzés inkább kísérletezés legyen, mintsem kényszeres tanulás.

Imádom a nemzetközi konyhát és nem félek használni, épp ezért a tanfolyamban sokszor nyúlunk más országok ételeinek alapjaihoz, fűszerezéseihez is. Ez szélesíti az ismereteidet és segíti a kreatív ételkészítést. Csakis olyan alapanyagokat használok, amelyek beszerezhetőek itthon.

Hogyan érezz rá a főzésre?

Választ kapsz arra mitől lesz harmonikus egy ételt, hogyan ízlelünk, és mivel fokozhatjuk az ételek élvezeti értékét. Kitérünk az egyes alkotóelemek fontosságára is és a tudatos, odafigyelő főzésre.

Mire van szükséged a konyhában?

Beszélünk a konyhai kis- és nagygépekről, szó esik a kamráról, hűtőről, ezek elrendezéséről és tartalmáról. Iránymutatást kapsz ahhoz, Neked, az ízlésed alapján mire lehet szükséged.

Mitől jó és változatos egy leves?

Betekintünk a levesek, krémlevesek világába. Csomagtól függően bővebben vagy kevésbé bőven megismerjük a lehetőségeket és a levesek típusait, kreatív alakításukat.

Milyen "pörköltöket" főzhetsz és mitől lesz tökéletes?

Ne csak a klasszikus magyar változatra gondolj, hanem mint konyhai technikára! Megmutatom, hogyan párold a húsokat, úgy, hogy a végeredmény egy isteni étel legyen, akár olasz, akár arabos, akár ázsiai ízvilággal.

Hogyan készíts kreatív főzelékeket és zöldséges ételeket?

Átvesszük a főzelékkészítési módokat és kicsit felturbózzuk a kreativitásunkat. Fűszerek, feltétek, sűrítési módok tárháza vár ránk ebben a modulban. Emellett foglalkozunk a zöldségek párolásával is, mert ez egyáltalán nem unalmas.

Hogyan süss húst és zöldséget kreatívan, változatosan?

A sütőben sütés rejtelmeibe mélyedünk el ebben a modulban. Kezdjük az egyszerűbb alapanyagokkal mint csirke, zöldségek, majd csomagtól függően egészen messzire merészkedünk (konfitálás, sertéshúsok, rakott ételek).

Hogyan készíts laktató és izgalmas salátákat?

Egészséges vizekre evezünk! a saláták nem csak zöld levelek, hanem isteni, mi több mennyei egészséges komplett egytálételek. Megmutatom, hogyan alkothatsz egy igazán finom, laktató salátát, közben pedig a kémiai tudásunkat is kibővítjük 🙂

Milyen lehetőségeket rejt a serpenyőben történő sütés? *

Ha van egy serpenyőd már éhen nem halsz, főleg ha végig csinálod a modulban felsorolt feladatokat. Zöldségek, húsok, gabonák, maradékok, gyümölcsök mind megfelelő helyre kerülnek a serpenyőben. A végeredmény pedig egy isteni étel lesz!

Hogyan alkoss világbajnok édességeket? *

Ebben a modulban az édes ízeké lesz a főszerep, mégsem kell lemondanod az időről és a kreativitásról. Olyan gyorsan elkészíthető desszert alapokat tanulhatsz meg, melyeket kedved és ízlésed szerint variálhatsz. Ráadásul bókokat is kapsz utánuk.
gnocchi-8812

Hogyan alkoss tésztaételeket? - haladó modul

Megtanítom, hogyan készítettem nagymamámmal házi tésztát és gombócot, majd kitérünk a szószokra és egyéb tésztás lehetőségekre. A házi tészta nem olyan bonyolult, mint gondolnád és a kreativitásod is dolgoztathatod benne.
kicsi-8406

Hogyan bánj a halakkal? - haladó modul

Ebben a modulban a kedvencünk a hal és néhány népszerű tengeri herkentyű lesz. Süssük, főzzük, fűszerezzük, nyersen esszük egyéni ízlésünk és ötleteink alapján. Rák, lazac, tőkehal, polip, tintahal mind terítékre kerül.

CSOMAGTÓL FÜGGŐ BÓNUSZOK

A tanfolyamhoz, attól függően, hogy milyen csomagra jelentkezel értékes bónuszok is tartoznak. Egy részük továbbfejleszti a főzési tudásodat és segít abban, hogy a tevékenységet szokássá alakítsd.  Másik részük pedig szintén téged szolgál. 

green_tea-3162

Hogyan alakítsd szokássá a főzést?

ÉRTÉKE: 5.900 HUF
Ez a mini kurzus segít megtalálni a saját ízlésedet és kérdésekkel, feladatokkal rávezet arra, hogyan iktasd be a mindennapokba ezt a tevékenységet. Segít a szokáskialakításban, a motiváció megtalálásában.
csaladi_hagyomanyok-2143

Letölthető pdf tananyag

ÉRTÉKE: 19.900 HUF
Szeretném, ha a megvalósítás még könnyebben menne, ezért a tanfolyam végén a tananyagot megkapod letölthető formátumban.

A TANFOLYAM A FIZETÉST KÖVETŐEN 24 ÓRÁN BELÜL ELÉRHETŐVÉ VÁLIK! 

GARANCIA - ha elkezded a tanfolyamot, elkészíted a házi feladatokat és 14 napon belül nem meggondolod magad, visszatérítem a tanfolyam árát. 

CSATLAKOZZ TE is a Főzz Érzésből Online Alap főzőtanfolyamhoz és ZSEBELD BE A BÓKOKAT és a dícsérő szavakat már az első héttől kezdve. 

_MG_8097

JELENTKEZZ MOST!

A tanfolyam ára: 24.900 Ft

A jelentkezéshez kérlek töltsd ki a lenti űrlapot. Ha van valamilyen kuponkódod, akkor a "Have a coupon" linkre kattintva tudod beírni érvényesíteni!

Ha a Nem tudod, mit főzz című könyvemet is szeretnéd beszerezni a tanfolyammal együtt (tanfolyam jelentkezőknek jelenleg ajándékba adom - más kedvezménnyel nem összevonható), akkor kérlek EZEN a linken jelentkezz!

 

GARANCIA - ha elkezded a tanfolyamot, elkészíted a házi feladatokat és 14 napon belül meggondolod magad, visszatérítem a tanfolyam árát. 

Terei-Vigh Krisztina EV
Ételérzés / E-motion Pictures
NAIH szám: 106082/2016
ÁSZF / Adatkezelési szabályzat
barion-card-payment-banner-2016-865x100px
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja,
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Mi az a Barion? 

Cookies - süti kezelés

Kérlek fogadd el, hogy az oldalon a jobb felhasználói élmény érdekében használunk sütiket. Természetesen, ha ezt nem szeretnéd, akkor elutasíthatod ezt és így is tovább nézelődhetsz az oldalon. Kérlek kattints valamelyik gombra!