

Nem kell évekig bogarásznod az internetet a tökéletes receptet keresve, nem kell vagyonokat költened főzőiskolákra, hogy megtanuld a nélkülözhetetlen technológiákat és összefüggéseket.
Hamarosan Te is bátran, büszkén és önbizalommal alkothatsz a konyhádban. Tudni fogod mit főzz!
MIÉRT HASZNOS NEKED AZ ALAP FŐZŐTANFOLYAM?
A tanfolyam elvégzése számos előnnyel és haszonnal jár, amennyiben a feladatok és a leckék elvégzésre kerülnek. A modulokat úgy építettem fel, hogy a gyakorlati példák, tippek, praktikák és a házi feladatok mind a hatékony tanulást és a rutin kialakítását támogassák. Ezzel lefektetjük a konyhai alapokat és nagyobb önbizalommal, sikerélményekkel vághatsz bele a mindennapi főzésekbe.
MIT KAPSZ A TANFOLYAMI ANYAGBAN?
- Hiteles, logikusan összeállított, gyorsan használható tananyagot
- A tananyag elvégzésével azonnal, bármely háztartásban használható tudást
- 7 modult, modulonként átlagosan 5 leckével (közel 250 oldalnyi anyag) - a tematika lentebb megtalálható
- Zárt tanulói felületet, ahova jelszóval és felhasználói névvel tudsz belépni
- A felhasználói felülethez való korlátlan hozzáférést
- Oktatói segítséget, kérdezési lehetőséget
- Konyhai összefüggéseket, melyek ismeretében a főzés egyértelművé válik (megtanulod, hogy mit miért csinálsz, minek milyen hatása van)
- Modulonként átlagosan 3-5 alapreceptet, mely számtalan módon elkészíthető, így az elkészíthető receptek száma akár több száz is lehet
- Egyedülálló szemléletmódot és módszertant, mely segítségével egyénre szabhatod a főzési stílusodat
NEKED VALÓ EZ A TANFOLYAM, HA:
- nincs ötleted, nehezedre esik kitalálni, mit főzz
- szeretnél változatosan, gyorsan, egyszerű, de finom ételeket főzni
- szeretnél abból főzni, amit éppen találsz otthon, lehetőleg szezonálisan
- időhiánnyal küzdesz, nem találod meg a főzésre a helyet a naptárban
- sokszor nincs motivációd a főzéshez
- úgy érzed hiányoznak a főzéshez szükséges alapjaid
- új technikákat, alapanyagokat ismernél meg
- tippekre, praktikákra vágysz, amelyek megkönnyítik az életed a konyhában
- érdekel, hogyan tudod a maximális ízeket kihozni az ételekből
- szeretnéd fejleszteni az ízlésedet és harmonikus ételeket készíteni
- csökkenteni szeretnéd a kidobott ételek, alapanyagok mennyiségét
- szeretnél spontán főzni (a Jamie Oliver féle lazaság nem kiváltság, hanem tanulható)
- örülnél, ha a főzés élmény lenne, nem kényszer
- szívesen tartoznál egy egymást támogató közeghez, ahol napi szinten inspirálódhatsz a többiektől
MIBEN LESZEL TÖBB A TANFOLYAM UTÁN?
AKIK MÁR TANULTAK TŐLEM
MIÉRT JÓ, HOGY ONLINE A TANFOLYAM?
Az online tanfolyami platform lehetővé teszi, hogy akkor tanulj, amikor tudsz és ott, ahol szeretnél. Valljuk be, ebben a rohanó világban ez egy hatalmas előny!
A tanfolyam 0-24-ben elérhető, a hét minden napján, így semmi nem korlátoz és senkihez nem kell alkalmazkodnod.
A kérdéseidet bármikor felteheted nekem és az elvégzett feladatokat is saját ritmusod szerint tudod elvégezni, megosztani.
Minden nap oda tudok figyelni Rád, nem csak egy adott személyes időpontban, még aznap válaszolok.
A zárt Facebook csoport lehetőséget ad a kapcsolatépítésre, az egymástól történő tanulásra is. Napi szinten tudsz inspirálódni.
A tanfolyam nem csak számítógépen, hanem mobilon és táblagépen is elérhető, így teljes szabadságot kapsz abban, milyen eszközön, hol és mikor szeretnél tanulni.
PÁR GONDOLAT RÓLAM...

"ha a kreativitást ötvözzük a megfelelő tudással, akkor nincs az az étel, amit ne lehetne elkészíteni."
Célom, hogy minél több emberrel megszerettessem a főzést és megmutassam, hogy élvezettel, szenvedéllyel is lehet egyszerű, de nagyszerű ételeket készíteni
Közel 15 éve vezetek saját háztartást, 2009 óta pedig folyamatosan mélyítem a tudásom a gasztronómia területén.
Neves séfek konyháiban jártam és a legjobb nemzetközi szakkönyvekből tanultam meg a főzés praktikáit, technikáit és ültettem bele a mindennapi főzésekbe.
A tanfolyam módszertanát és anyagait sok évnyi tapasztalat alapján alkottam meg.
Több, mint 6 éve fejlesztek recepteket. Dolgoztam többek között a Dining Guide-nak, a Kiskegyed Konyhájának, a Blikk Konyhájának, számos egyéb nyomtatott és online magazinban jelentek meg gasztronómiai cikkeim, receptjeim az elmúlt 8 évben. Szerepeltem a TV Paprika műsorában is. Jelenleg A Mi Otthonunk magazinban, a Nők Lapjában, a Desszert magazinban és a Nők Lapja Konyhájában vagyok megtalálható.
8 éve blogolok és az eltelt idő alatt sikerült megismernem az igényeket, problémákat, nehézségeket. Legtöbbel magam is szembesültem az életem során, így saját tapasztalatból merítkezek.
"A boldogság a konyhában van! " - ezt írta Paul Bocuse a gasztronómiai szakkönyvébe, amikor dedikálta nekem.
A konyha az élet színtere, itt zajlanak az események, itt érzed az illatokat, látod a természet adta alapanyagokat. Az én célom, hogy élvezd az itt töltött időt, mi több, imádd!
MIT TANULSZ MEG A TANFOLYAMON?
A tanfolyam 7 modulból áll és egy-egy adott témát, ételtípust, technológiát dolgoz fel rendhagyó módon, nem a hagyományos megközelítésben. E
Minden modulban több (3-5) lecke van, amelyekhez gyakorlati kreatív feladatok kapcsolódnak, némelyiknél letölthető anyagokkal. Ezek célja, hogy segítsék a tanultak mindennapokba történő átültetését. Úgy alakítottam ki a tanfolyamot, hogy a főzés inkább kísérletezés legyen, mintsem kényszeres tanulás.
Imádom a nemzetközi konyhát és nem félek használni, épp ezért a tanfolyamban sokszor nyúlunk más országok ételeinek alapjaihoz, fűszerezéseihez is. Ez szélesíti az ismereteidet és segíti a kreatív ételkészítést. Csakis olyan alapanyagokat használok, amelyek beszerezhetőek itthon.

Hogyan érezz rá a főzésre?

Mire van szükséged a konyhában?

Mitől jó és változatos egy leves?

Milyen "pörköltöket" főzhetsz és mitől lesz tökéletes?

Hogyan készíts kreatív főzelékeket és zöldséges ételeket?

Hogyan süss húst és zöldséget kreatívan, változatosan?

Hogyan készíts laktató és izgalmas salátákat?

Milyen lehetőségeket rejt a serpenyőben történő sütés? *

Hogyan alkoss világbajnok édességeket? *

Hogyan alkoss tésztaételeket? - haladó modul

Hogyan bánj a halakkal? - haladó modul
CSOMAGTÓL FÜGGŐ BÓNUSZOK
A tanfolyamhoz, attól függően, hogy milyen csomagra jelentkezel értékes bónuszok is tartoznak. Egy részük továbbfejleszti a főzési tudásodat és segít abban, hogy a tevékenységet szokássá alakítsd. Másik részük pedig szintén téged szolgál.

Hogyan alakítsd szokássá a főzést?

Letölthető pdf tananyag
A TANFOLYAM A FIZETÉST KÖVETŐEN 24 ÓRÁN BELÜL ELÉRHETŐVÉ VÁLIK!
GARANCIA - ha elkezded a tanfolyamot, elkészíted a házi feladatokat és 14 napon belül nem meggondolod magad, visszatérítem a tanfolyam árát.
CSATLAKOZZ TE is a Főzz Érzésből Online Alap főzőtanfolyamhoz és ZSEBELD BE A BÓKOKAT és a dícsérő szavakat már az első héttől kezdve.

JELENTKEZZ MOST!
A tanfolyam ára: 24.900 Ft
A jelentkezéshez kérlek töltsd ki a lenti űrlapot. Ha van valamilyen kuponkódod, akkor a "Have a coupon" linkre kattintva tudod beírni érvényesíteni!
Ha a Nem tudod, mit főzz című könyvemet is szeretnéd beszerezni a tanfolyammal együtt (tanfolyam jelentkezőknek jelenleg ajándékba adom - más kedvezménnyel nem összevonható), akkor kérlek EZEN a linken jelentkezz!
GARANCIA - ha elkezded a tanfolyamot, elkészíted a házi feladatokat és 14 napon belül meggondolod magad, visszatérítem a tanfolyam árát.
Terei-Vigh Krisztina EV
Ételérzés / E-motion Pictures
NAIH szám: 106082/2016
ÁSZF / Adatkezelési szabályzat
