SZERETNÉL OLYAN REGGELEKET, AMIKOR NEM CSAK AZ AUTÓBAN KAPSZ BE NÉHÁNY FALATOT, HANEM OTTHON MINŐSÉGI, EGÉSZSÉGES REGGELIT EHETSZ? 


DE...

...nincs időd rá? 

...nem tudod mit reggelizz? 

...nem tudod, hogy készülj elő? 

A REGGELI MINI TANFOLYAM segít ebben. 

Tanuld meg azokat az alapokat, amelyekkel bármikor képes leszel gyorsan, változatosan, finom és egészséges reggeliket az asztalra varázsolni, akár néhány alapanyagból!

 

Ráadásul nem csak Te, hanem az egész családod élvezni fogja! 

 

A megtanult képesség a Tiéd marad, így ezentúl senki nem veheti el tőled! 

 

NEKED VALÓ EZ A TANFOLYAM, HA:

  • sokszor gondban vagy a reggeli készítéssel
  • szeretnél változatosan, gyorsan, egyszerű, de finom reggeliket készíteni
  • szereted a sós ételeket
  • szereted az édes ételeket
  • szeretnél ötleteket kapni, hogy tervezz előre, hogyan készül elő már este a másnap reggelre
  • új technikákat, alapanyagokat ismernél meg
  • apró tippekre, praktikákra vágysz
  • szeretnél spontán lenni a reggeli készítés során 

A TANFOLYAM SZÁMOS ELŐNNYEL JÁR 

A modulok felépítése, a gyakorlati példák, tippek, praktikák és a házi feladatok, mind a hatékony tanulást és a rutin kialakítását támogatják. 

Ezekről fogsz tanulni: 

  • Turmixok modul (zöldturmixok, laktató turmixok - turmixtálak, házi magtejek)
  • Müzlis reggelik (házi granola-müzli, zabkása és társai, müzliszeletek)
  • Palacsinták (sima, amerikai, édes-sós)
  • Kenyérre valók (húsos és zöldséges kencék, házi felvágott)
  • Tojásételek (tojásfőzés, rántotta, tükörtojás)
  • Reggeli sütik (kevert tészta)​

MIÉRT JÓ, HOGY ONLINE A TANFOLYAM?

Az online tanfolyami platform lehetővé teszi, hogy akkor tanulj, amikor tudsz és ott, ahol szeretnél. Valljuk be, ebben a rohanó világban ez egy hatalmas előny!

A tanfolyam 0-24-ben elérhető, a hét minden napján, így semmi nem korlátoz és senkihez nem kell alkalmazkodnod. 

A feladatokat a saját ritmusod szerint tudod elvégezni. 

A tanfolyam nem csak számítógépen, hanem mobilon és táblagépen is elérhető, így teljes szabadságot kapsz abban, milyen eszközön, hol és mikor szeretnél tanulni. 

sousvide-1607

A TANFOLYAM TARTALMA

+ 6 modulból álló alaptanfolyam:

  • Turmixok modul (zöldturmixok, laktató turmixok - turmixtálak, házi magtejek)

  • Müzlis reggelik (házi granola-müzli, zabkása és társai, müzliszeletek)

  • Palacsinták (sima, amerikai)

  • Kenyérre valók (melegszendvicskrémek, hideg kencék, házi felvágott)

  • Tojásételek (tojásfőzés, rántották, sült tojások)

  • Reggeli sütik (kevert tészta sokféle módon)​

+ Azonnali hozzáférés

+ Zárt, jelszóval védett online felhasználói, tanfolyami felület

+ A tanfolyam anyagához az elvégzése után is hozzáférsz,  tudsz ismételni, ha szeretnél

EXTRA - A TANFOLYAM 2019-ES ÉV KÖZBENI FRISSÍTÉSEI IS A CSOMAG RÉSZÉT KÉPEZIK! 

 

A TANFOLYAM MOST JANUÁR 30-IG: még a 2018-as áron, 5.990 Forintért a Tiéd lehet  - Ebben benne van a 2019-es frissítés is, aminek az értéke ennél jóval magasabb lesz. 

Ha kérdésed van írj nekem nyugodtan a tanfolyam@etelerzes.hu email címre vagy hívj fel a +36706006397 telefonszámon.  

Kérdésed van a BARION fizetéssel kapcsolatban?

A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni online. Olyan, mint a PayPal.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni a bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

További információt EZEN a linken találsz.

 

PÁR GONDOLAT RÓLAM...

_MG_8078

"ha a kreativitást ötvözzük a megfelelő tudással, akkor nincs az az étel, amit ne lehetne elkészíteni."

Célom, hogy minél több emberrel megszerettessem a főzést és megmutassam, hogy élvezettel, szenvedéllyel is lehet egyszerű, de nagyszerű ételeket készíteni

Közel 15 éve vezetek saját háztartást, 2009 óta pedig folyamatosan mélyítem a tudásom a gasztronómia területén.

Neves séfek konyháiban jártam és a legjobb nemzetközi szakkönyvekből tanultam meg a főzés praktikáit, technikáit és ültettem bele a mindennapi főzésekbe.

A tanfolyam módszertanát és anyagait sok évnyi tapasztalat alapján alkottam meg.

Több, mint 6 éve fejlesztek recepteket. Dolgoztam többek között a Dining Guide-nak, a Kiskegyed Konyhájának, a Blikk Konyhájának, számos egyéb nyomtatott és online magazinban jelentek meg gasztronómiai cikkeim, receptjeim az elmúlt 8 évben. Szerepeltem a TV Paprika műsorában is. Jelenleg A Mi Otthonunk magazinban és a Nők Lapja Konyha-ban vagyok megtalálható.

8 éve blogolok és az eltelt idő alatt sikerült megismernem az igényeket, problémákat, nehézségeket. Legtöbbel magam is szembesültem az életem során, így saját tapasztalatból merítkezek.

"A boldogság a konyhában van! " - ezt írta Paul Bocuse a gasztronómiai szakkönyvébe, amikor dedikálta nekem.

A konyha az élet színtere, itt zajlanak az események, itt érzed az illatokat, látod a természet adta alapanyagokat. Az én célom, hogy élvezd az itt töltött időt, mi több, imádd! 

Terei-Vigh Krisztina EV
Ételérzés / E-motion Pictures
NAIH szám: 106082/2016
ÁSZF / Adatkezelési szabályzat
barion-card-payment-banner-2016-865x100px
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja,
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Mi az a Barion? 

Cookies - süti kezelés

Kérlek fogadd el, hogy az oldalon a jobb felhasználói élmény érdekében használunk sütiket. Természetesen, ha ezt nem szeretnéd, akkor elutasíthatod ezt és így is tovább nézelődhetsz az oldalon. Kérlek kattints valamelyik gombra!